دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

شناسایی ۸۷۴۰۰۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل

شناسایی ۸۷۴۰۰۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل رئیس قرارگاه جهادی ۲۰۲۰ محله گفت: ۸۷۴ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل با کد ملی شناسایی شده‌اند و در قرارگاه جهادی محله ۲۰۲۰ برای بازگرداندن آنها به مدرسه تلاش می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی آقامحمدی؛ رئیس قرارگاه جهادی 2020 محله در اولین جشنواره معلمان جهادی سراسر کشور اظهار کرد: قراردادی با دبیرستان البرز منعقد شده است تا در شیفت بعد از ظهر برای دانش‌آموزان محروم کلاس‌های کنکور برگزار شود. دانش‌آموزان توانمند تحصیلی نیز در این طرح به عنوان پشتیبان در کنار دانش‌آموزان ضعیف‌تر حضور خواهند داشت.

 

وی افزود: 874 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل با کد ملی شناسایی شده‌اند و در قرارگاه جهادی محله 2020 برای بازگرداندن آنها به مدرسه تلاش می‌شود.

 

همچنین حمیدرضا خانمحمدی؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در اولین جشنواره ملی معلمان جهادی سراسر کشور نیز اظهار کرد: تعهد و فداکاری در شغل معلمی نقشی اساسی دارد. می‌توان با ایجاد یک شبکه گسترده از معلمان متعهد، که شامل یک میلیون نفر باشد، بر این امر تأکید کرد. این شبکه می‌تواند به 16 میلیون دانش‌آموز تحت تعلیم خود خدمات ارائه دهد.

 

وی بیان کرد: عوامل مخرب ذهن دانش‌آموزان، خانواده‌ها را نیز در تیررس خود قرار داده‌اند. با انجام کار جهادی و طراحی و اجرای برنامه‌های هدفمند، می‌توانیم به ساختن آینده‌ای روشن برای کشورمان کمک کنیم. جهاد تبیین نیز در این راستا نقشی اساسی ایفا می‌کند.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: به اطلاع دانش‌آموزانی که در استفاده از فضای مجازی افراط می‌کنند، می‌رسد که جهت بررسی مشکلات تحصیلی و ارائه راه‌حل‌های مناسب با حضور والدین در مدرسه حاضر شوند.

 

خانمحمدی ادامه داد: معلم جهادی فراتر از صرفِ ارائه دو ساعت درس در عصرها به دانش‌آموزان است. رسالت او، همچون پیامبران، پرورش و نجات انسان‌هاست.

 

بهسازی 110 هزار کلاس درس توسط گروه‌های جهادی

وی با اشاره به اینکه تربیت باید در دبستان اتفاق بیفتد، متذکر شد: بهسازی 110 هزار کلاس درس با مشارکت 15 گروه جهادی انجام شده است.

 

وی با تاکید بر اهمیتِ نهادینه شدن تربیت در دوره ابتدایی، خبر از بهسازی 110 هزار کلاس درس با مشارکت 15 گروه جهادی داد.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اضافه کرد: رویکرد اصلی فعالیت‌های جهادی، تربیتی است و ضروری است که این موضوع به گفتمان غالب در آموزش و پرورش تبدیل شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار